Maatwerk

Maak maatwerk van special hardware

West End ontwerpt en fabriceert maatwerkoplossingen met de grootste zorgvuldigheid. Ook reviseren we bestaande installaties en machines. Voorbeelden hiervan zijn: precisieframes, machinebouw, specialistisch tank- en leidingwerk en speciale constructies voor veiligheidsdoeleinden.

Onze engineering detailleert (klant-)ontwerpen om tot maatwerkoplossingen, inclusief de juiste specificaties en de vereiste documentatie

Het niveau waarop West End en haar klanten acteren,  spreekt velen tot de verbeelding:
Machinebouw: Machines die innovatieve producten of geneesmiddelen mogelijk maken
Tanks en Leidingwerk: (Cryogene) installaties voor extreme omstandigheden
Testvoorzieningen: Apparatuur voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en ruimtevaart toepassingen
Precisieframes: Hoogwaardige precisieframes, bijvoorbeeld om carbon vliegtuig componenten veilig te transporteren

West End Machinefabriek maakt het mogelijk dat baanbrekende bedrijven kunnen innoveren. En daar zijn we trots op.

 

Built to Print

De kracht van West End machinefabriek is de combinatie van ons breed machinepark en de manier van werken. Van begin tot eind is iedereen bij West End Machinefabriek betrokken bij het fabriceren van hoogwaardige producten. De variëteit en flexibiliteit van ons machinepark stelt West End in staat om binnen de afgesproken condities uw werkstuk op basis van uw werktekeningen te produceren. Vlot, vakkundig en volledig conform specificaties.

Built to Spec

West End Machinefabriek is specialist in het vertalen van een conceptontwerp tot detailtekeningen – en 3D modellen voor productie. Onze engineeringsafdeling verzorgt, in samenwerking met de productie, uw detailontwerp en, indien nodig, de relevante product-, en productiedocumentatie.

Wij vinden het gaaf, dat we, onder meer ruimtevaarttesten mogelijk maken. We vinden het gaaf, dat we bezig kunnen zijn met uitdagende, aansprekende projecten. We zijn er trots op, om mee te werken aan wat er in Europa op innovatiegebied gebeurd.