Specialistische en hoogwaardige machinebouw voor de chemische - en procesindustrie.

Machinebouw

Maatwerkoplossingen voor special hardware

Machinebouw

West End Machinefabriek richt zich van oudsher op onderhoud, reparatie en revisie van bestaande machines. Naast revisie van onderdelen, fabriceert West End ook nieuwe complexe (vaak samengestelde) componenten voor industriële toepassingen en wetenschappelijk onderzoek.

• Chemische industrie
• Procesindustrie
• Research en Development
• Grafische industrie

West End is door de brede ervaring met hoogwaardige technologieën niet bang om innovatievraagstukken op te pakken.

 

Fabricage ‘Built to spec’

West End Machinefabriek is specialist in het vertalen van een conceptontwerp tot detailtekeningen – en 3D modellen voor productie. Onze engineeringsafdeling verzorgt, in samenwerking met de productie, uw detailontwerp en, indien nodig, de relevante product-, en productiedocumentatie. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de functie die ons maatwerk zal vervullen in het complete systeem.

 

Fabricage ‘Built to print’

De kracht van West End Machinefabriek is de combinatie van ons breed machinepark en de manier van werken. Van begin tot eind is iedereen bij West End Machinefabriek betrokken bij het fabriceren van hoogwaardige producten. De variëteit en flexibiliteit van ons machinepark stelt West End in staat uw werkstuk op basis van uw werktekeningen te produceren. Vlot, vakkundig en volledig conform specificaties.

Clean room assemblage Clean Room Assemblage voor Proces Industrie Clean Room Assemblage voor Proces Industrie

West End Machinefabriek maakt het mogelijk dat baanbrekende bedrijven kunnen innoveren. En daar zijn we trots op