Precisieframes voor Luchtvaart simulatoren

Hoogwaardige precisieframes

Precisieframes

Extreme precisie in frames

West End Machinefabriek fabriceert reeds jarenlang grote frames met nauwe toleranties en een complexe geometrie. Onze productiefaciliteiten zijn hiervoor samen met de engineering en meetafdeling optimaal ingericht.

De precisieframes, die West End fabriceert, worden onder meer toegepast in simulatoren voor de luchtvaart- en maritieme industrie. Ook voor de machinebouw en toepassingen in de chemische industrie en voor wetenschappelijk onderzoek maakt West End hoogwaardige precisieframes.

Built to specs

Onze ontwerpafdeling voorziet deze bijzondere projecten, zowel aanpassingen aan bestaande precisieframes alsook de fabricage van nieuwe constructies, van detailontwerp en de benodigde documentatie. Hiermee dragen we bij aan het realiseren van innovatieve oplossingen voor onze klanten, met precisieframes waar we trots op zijn.

Built to print

Herhalingsorders of reeds gedetailleerde constructies en precisieframes worden nauwgezet volgens de werktekeningen gefabriceerd en gecontroleerd.

Hoogwaardige precisieframes van West End Transportframe voor Airbus A350 vleugelpanelen Complexe frames voor wetenschappelijk onderzoek en testopstellingen

“West End is voor ons het ideale verlengstuk. Ik kan er complexe werkstukken laten maken en tegelijkertijd op tekening laten vastleggen. Fabricage én engineering onder een dak. Dat is wat ik zoek.”