West End maakt innovatie mogelijk in onderzoek en research.

Testvoorzieningen

West End maakt innovatie mogelijk in onderzoek en research.

West End Machinefabriek heeft in de afgelopen 70 jaar zeer veel ervaring opgedaan op verschillende, veeleisende, test-omgevingen. Onze maatwerkoplossingen worden toegepast voor research, development en onderzoek, in uiteenlopende wetenschappelijke gebieden.

• Vibratie
• Vacuüm
• Cryogene condities
• Nauwkeurige toleranties

Door onze uiteenlopende kennis en ervaring te combineren, is West End zeer goed in staat om de mechanische componenten en structuren voor testvoorzieningen te detailleren, te modificeren of te fabriceren.

 

Built to specs

Onze ontwerpafdeling voorziet deze bijzondere projecten, zowel aanpassingen aan bestaande precisieframes alsook de fabricage van nieuwe constructies, van detailontwerp en de benodigde documentatie. Hiermee dragen we bij aan het realiseren van innovatieve oplossingen voor onze klanten, met precisieframes waar we trots op zijn.

Built to print

Herhalingsorders of reeds gedetailleerde constructies en precisieframes worden nauwgezet volgens de werktekeningen gefabriceerd en gecontroleerd.

Testvoorzieningen voor wetenschappelijk onderzoek Vacu├╝mtesten in onze clean assembly ruimte West end maakt testvoorzieningen voor ondermeer trillings- en vibratietesten van high end satelliten, waarmee we innovatie mogelijk maken

Het combineren van kennis en ervaring uit verschillende high tech vakgebieden maakt innovatie mogelijk.