Logo West End
Assemblage bij West End in de cleanroom

Assemblage

Assemblage van grote samenstellingen en clean assembly

Assemblage

De keuze om West End mee te laten ontwikkelen met de wensen van de klant, maakt ons flexibel; ook in het indelen van onze fabricage- en assemblageruimte. Zo kunnen we hele grote samenstellingen assembleren in een van onze vier productiehallen. Daarmee kunnen we frames opbouwen met lengtes van meer dan 40 meter. Voor vrijwel elk project heeft West End de juiste ruimte, met een gecombineerd oppervlak van meer dan 6000 m2!

Clean room assemblage

Om aan maattoleranties en geometrische specificaties bij grote, samengestelde frames te voldoen, beschikken we over zeer geavanceerde 3D-meetapparatuur, waaronder een 3D-meetarm en een optische, lasergestuurde meetinstallatie. Hiermee zorgen we niet alleen dat geassembleerde producten binnen de gestelde toleranties vallen, maar kunnen we ook uitgebreide meetrapporten leveren. Desgewenst op locaties buiten West End.

Cleanroom

West End fabriceert voor hightech industrieën, waarvoor strenge technische eisen gelden. West End beschikt daarom over een cleanroom voor assemblage- en testwerkzaamheden.

Met onze kennis en ervaring fabriceren we ook maatwerk in cleanrooms voor onze klanten.

Testwerkzaamheden in onze cleanroom

Kijk ook bij onze competenties in verspanende- en verbindingstechnieken en oppervlaktebehandelingen. Een uitgebreid overzicht van de competenties en fabricagemethodes van West End is te vinden in het overzicht bij de feiten en cijfers.

 

De duurzame productiemethoden bij West End Machinefabriek:
     •   Omvormen
     •   Verspanen
     •   Verbinden
     •   Oppervlaktebehandelingen
     •   Assemblage

 

 

Hoogwaardige en hoog-tolerante precisieframes Clean room assemblage

Met onze kennis en ervaring in maatwerk gebruiken we onze clean assembly ruimte, en maken we zelfs cleanrooms voor onze klanten.