Logo West End
Grootverspanen

Verspanen

Verspanende technieken bij West End.

Grootverspanen

Het machinepark van West End is uitgerust voor flexibiliteit en veelzijdigheid. Door onze manier van productieplanning vormen werkstukafmetingen in de meeste gevallen geen belemmering.

CNC-draaien en frezen

Al onze CNC-draai- en freesmachines hebben hun eigen computerwerkstation voor het programmeren van de machines. De werkvoorbereiding gebeurt vanuit een door onszelf opgebouwde bibliotheek.

Waterstraal snijden

West End beschikt over een zeer nauwkeurige watersnijmachine voor werkstukken tot 4000 x 2000 mm. Met ons netwerk aan leveranciers en samenwerkende partijen zijn ook grotere afmetingen mogelijk.

Conventioneel draaien en frezen

Voor revisie van onderdelen en kleine aanpassingen aan bestaande onderdelen en werkstukken en voor de fabricage van producten met een betrekkelijk eenvoudige productgeometrie beschikken we over een aantal conventionele draai- en freesmachines.

Naast het verwerken van de gangbare ferro- en non-ferro-materialen, werken we ook met (technische) kunststoffen en hout.

Grootverspanen voor revisiedoeleinden

Kijk ook bij onze competenties in verbindingstechnieken, oppervlaktebehandelingen en assemblage- en testmogelijkheden. Een uitgebreid overzicht van ons machinepark is ook te vinden in de feiten en cijfers.

 

De duurzame productiemethoden bij West End Machinefabriek:
     •   Omvormen
     •   Verspanen
     •   Verbinden
     •   Oppervlaktebehandelingen
     •   Assemblage

 

 

CNC draaien CNC freesmachine Vakmensen halen meer uit onze machines

Werkstuk- en opspangrootte vormen voor ons geen belemmering. Het zijn onze vakmensen, die het verschil maken, en de capaciteiten van onze machines optimaal benutten