Logo West End

onderhoud

Wij hechten veel waarde aan het onderhouden van een langdurige relatie met onze klanten. West End maakt innovatie bij onze klanten mogelijk. Dat proces gaat door, ook nadat de producten onze fabriek hebben verlaten.

Testfaciliteiten

West End beschikt over diverse moderne testmogelijkheden voor het uitvoeren van Factory Acceptance Tests (FAT). In onze cleanroom kunnen we lek- en vacuümtesten uitvoeren. Uiteraard kunnen we ook thermisch testen, voor cryogene omstandigheden of hoge temperaturen.

Onze engineeringsafdeling beschikt over 3D-meetapparatuur, waaronder een moderne optische lasertracker voor grote gefabriceerde producten, waarbij een hoge nauwkeurigheid vereist is.

Daarnaast hebben onze kwaliteitscontroleurs beschikking over een 3D-meetarm. Hiermee controleren we door middel van het aftasten van een product de geometrie, aan de hand van de fabricage- en werktekeningen.

De buitendienst

Voor installatie- en onderhoudswerkzaamheden op locatie beschikt West End over goed uitgeruste mobiele werkplaatsen. Onze buitendienst ondersteunt u hiermee bij de installatie en ingebruikname van productie-eenheden.


Onze buitendienst staat ook klaar om storingen te verhelpen en (periodiek) onderhoud en reparaties aan onze maatwerkoplossingen op locatie uit te voeren. De West End-buitendienst is zelfs in staat om ter plaatse modificaties aan onderdelen uit te voeren.

 

 

Detachering

In sommige gevallen gaat onze service verder dan onderhoud en installatie op locatie. Onze mensen kunnen voor langlopende en grote projecten bij uw bedrijf gedetacheerd worden. 

Internationaal transport

West End verscheept. Ook internationaal

Natuurlijk leveren we onze maatwerkoplossingen ook internationaal. West End verscheept en begeleidt de door ons gefabriceerde machines, tanks en leidingwerk, test - en VGM-voorzieningen en precisieframes over de hele wereld. Ons serviceteam ondersteunt de installatie desgewenst wereldwijd.


Onze gefabriceerde producten worden degelijk verpakt, en verscheept in samenwerking met erkende transporteurs. Uiteraard voorzien van de benodigde papieren en productdocumentatie.

 

Clean Room Assemblage voor Proces Industrie

West End Machinefabriek maakt innovatie mogelijk, en voorziet daarmee in

“Service & Machinery for Science and Industry”