Vacature Tekenaar  / Constructeur Solid works

Beschrijving van de functie

Als engineer voed je de productie met technische dossiers. De taken die daarbij horen zijn het ontwerpen, tekenen of modificeren van nieuwe en bestaande werktuigkundige systemen, machines en appararen. Daarnaast bepaal je de benodigde materialen m.b.t. technische uitvoering en gebudgetteerde prijs van het project. Ook het samenstellen van werkinstructies voor de productiemedewerkers en servicemonteurs hoort bij de taken. Verder komt het uitwerken en aanpassen van machine handleidingen en bedieningsvoorschriften van nieuwe of bestaande installaties voor in deze functie.

Functie-eisen

Wat wordt er van jou verwacht als Engineer:

  • Technische opleiding op MBO / HBO-niveau richting Werktuigbouwkunde (bij voorkeur HBO)
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen het vakgebied, uiteraard engineering ervaring
  • Ervaring met  Solid Works
  • De kandidaat die wij zoeken is zeer flexibel ingesteld en vindt het leuk om creatief mee te denken met projecten.

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarbij je mag werken voor de toonaangevende klanten in de industrie. Je krijgt een goed salaris passend bij de functie en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Metalektro cao.

West End Technologies

West End Technologies is een professionele toeleverancier van high tech industrie. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in de combinatie van traditioneel vakmanschap met moderne ontwerp- en bewerkingstechnieken. Samenwerking en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie. Daarnaast streven we naar een oplossingsgerichte manier van werken, waar collegialiteit, integriteit en toewijding centraal staan. Bij West End werken medewerkers met passie voor techniek.  

Informatie en sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze veelzijdige functie? Neem contact op met:

Kirsten Kortekaas
West End Machinefabriek
T: 0252-419048
E: kirsten@westendbv.nl
Meer en Duin 25
2163 HB Lisse

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld