Vacature Verspaner

Beschrijving van de functie

Als Verspaner voer je draai- en freeswerkzaamheden uit. Je modificeert bestaande en vervaardigt producten met behulp van een CNC gestuurde en conventionele machines.

Ons CNC machinepark bestaat uit Haas en Style draai- en freesbanken, o.a.  5-assig. De CAM software voor draaien en frezen is van het merk EZ-Mill en EZ-CAM. Naast ons CNC machinepark beschikken we over een conventioneel machinepark.

Het werk als machinebankwerker stelt hoge eisen aan technische kennis als ook aan flexibiliteit en creativiteit. Sociale vaardigheden zijn cruciaal om in teamverband de lastige klussen te klaren.

West End investeert daarom graag in talentvolle en trouwe collega’s om de benodigde kennis en ervaring te bereiken.

Functie-eisen

Wat wordt er van jou verwacht als Verspaner:

  • MBO-3 of 4 Werktuigbouw / Instrumentmaker
  • Werktuigbouwkundige tekeningen kun je goed lezen
  • Minimaal 5-10 jaar relevante ervaring binnen het vakgebied
  • Basisveiligheid VCA
  • Flexibel

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarbij je mag werken voor de toonaangevende klanten in de industrie. Je krijgt een goed salaris passend bij de functie en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Metalektro cao.

West End Technologies

West End Technologies is een professionele toeleverancier van high tech industrie. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in de combinatie van traditioneel vakmanschap met moderne ontwerp- en bewerkingstechnieken. Samenwerking en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie. Daarnaast streven we naar een oplossingsgerichte manier van werken, waar collegialiteit, integriteit en toewijding centraal staan. Bij West End werken medewerkers met passie voor techniek. 

Informatie en sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze veelzijdige functie? Neem contact op met:

Kirsten Kortekaas
West End Machinefabriek
T: 0252-419048
E: kirsten@westendbv.nl
Meer en Duin 25
2163 HB Lisse

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld