Skidframes

Naast losse tanks en leidingwerk ontwerpt en produceert West End ook geïntegreerde oplossingen op een frame, beter bekend als skids of skidframes. Hierbij kun je denken aan een filterunit in combinatie met een doseerunit, bedieningspaneel en flexibel leidingwerk.

Omdat West End uw gehele skid ontwerpt, bouwt en test, kunt u er zeker van zijn dat de systemen in orde zijn voor de door u gewenste proceskwaliteit.

Skid-oplossingen worden plug-and-play geleverd, inclusief installatie. Hierdoor kunnen de productieprocessen van onze klanten ononderbroken doorgaan, of slechts met kleine onderbrekingen tijdens de installatie.

Technologie

Om grote onderdelen met hoge tolerantie en complexe geometrieën te maken, gebruikt West End moderne CNC-machines. We hebben een Haas UMC-750 5-assige freesmachine en een Haas 4-assige GM-2 grote freesportaalmachine (werkbed 4.000 x 2.000 mm).

West End heeft een EN 1090 gecertificeerde lasafdeling. Naast bovengenoemde en de conventionele productietechnieken beschikt West End over een cleanroom, 3D meetapparatuur en testapparatuur voor druk, vacuüm en cryogene toepassingen.

Diensten

Sinds 1947 is West End gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, modificatie en renovatie van een breed scala aan producten.

Onze fabriek heeft een oppervlakte van 5.500 vierkante meter en herbergt bijna alle noodzakelijke productietechnologieën. West End heeft ook een eigen engineeringafdeling. Ons team van 6 werktuigbouwkundig ingenieurs is gespecialiseerd in co-engineering. West End heeft meer dan 75 jaar ervaring in productie, onderhoud en reparaties. Met die kennis leveren onze ingenieurs gedetailleerde ontwerpen en productietekeningen, gericht op een optimale produceerbaarheid van onze producten.

Om onze dienstverlening te verbeteren, investeert West End voortdurend in kennis, certificeringen, mensen en nieuwe technologie. Onze engineeringdiensten omvatten 3D-modellering, FEM-analyses en de productie en documentatie van 2D productietekeningen.

Testfaciliteiten

Als een echte “one-stop service provider” heeft West End ook een “Test and Assembly” team. Dit team voert pasvorm-checks, belastingstesten, schoktesten, druk- of vacuümtesten uit voor de producten die wij maken.

West End heeft diverse moderne testfaciliteiten voor het uitvoeren van Factory Acceptance Tests (FAT). In onze cleanroom kunnen we lek- en vacuümtesten uitvoeren. Natuurlijk kunnen we ook thermische testen uitvoeren voor cryogene omstandigheden of hoge temperaturen.

Onze engineeringafdeling beschikt over 3D-meetapparatuur, waaronder een moderne optische lasertracker voor grote gefabriceerde producten die een hoge mate van nauwkeurigheid vereisen.

Onze kwaliteitsinspecteurs kunnen ook onze 3D meetarm gebruiken. We gebruiken deze om de geometrie van een product te controleren op basis van de productie- en werktekeningen.

Verder bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun testcampagnes te faciliteren in onze schone assemblageafdeling op West End in Lisse.

Locatieservices, secondment on location

Detachering

In sommige gevallen gaat onze service verder dan onderhoud en installatie op locatie. Onze mensen kunnen bij uw bedrijf worden gedetacheerd voor langdurige en grote projecten. Bovendien willen we altijd dicht bij de klant staan.

Examples