Werkwijze

Nieuwe klanten zijn soms verbaasd als ze ontdekken dat er achter onze renovatieafdeling een grote fabriek schuilgaat, met een moderne, goed uitgeruste engineeringafdeling. Renovatieprojecten leiden regelmatig tot aanvragen voor de productie van nieuwe systemen en transportframes. Onze engineers ondersteunen ook het productieproces door het maken van tekeningen, werktekeningen en productdocumentatie.

As-built tekeningen

West End Machinefabriek kan ook ‘as-built tekeningen’ maken. Wijzigingen aan het product, bijvoorbeeld om de productie-efficiëntie te verbeteren, worden bijgewerkt in het CAD-model en de productietekeningen. Dit maakt het eenvoudig om in de toekomst te dupliceren.

Testen en dienstverlening

West End heeft voor elk project de juiste mensen en expertise in huis. Van kleinschalige renovatie- en onderhoudsprojecten voor bestaande systemen tot het fabriceren, assembleren en testen van complexe machinesamenstellingen. Naast het opknappen en fabriceren van precisieframes en -machines kunnen we ook de benodigde testen in eigen huis uitvoeren. In onze cleanroom en assemblageruimte kunnen we diverse Factory Acceptance Tests (FAT) uitvoeren, zoals vacuümtesten, drooglopen en belastingstesten.

West End kan ook een belangrijke rol spelen bij de installatie, inbedrijfstelling en het onderhoud van machines op locatie. Onze deskundige buitendienstmedewerkers beschikken over goed uitgeruste mobiele werkplaatsen voor korte projecten. Voor langere klussen kunnen we onze mensen ook op locatie inzetten voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

De kracht van alles onder één dak – the One shop stop

3D meten met de FARO meetarm

De unieke kracht van West End is dat we alles onder één dak hebben. Onze toegewijde experts ontwikkelen de juiste oplossingen voor onze klanten, op tijd. Onze ontwerpen zijn praktisch en perfect uitvoerbaar, gebaseerd op onze unieke kennis van het productieproces. Bovendien kan West End snel schakelen, met onze technische disciplines (engineering, verbinden, verspanen en assemblage) onder één dak.

West End Machinefabriek bouwt langdurige relaties op met haar klanten, medewerkers en leveranciers. We willen onze partners steeds beter van dienst zijn en investeren daarom permanent in certificering, cursussen en middelen voor engineering, productie en service.

De unieke werkwijze van West End Technologies. Renovatie, productie en engineering onder één dak